Wednesday, January 20, 2010

SEKITAR CERAMAH TN HJ MOHAMAD SABU..

Temonyong, 24 Jan - Semalam markas PAS Temonyong yang telah sekian lama sunyi kembali digegarkan dengan tempikan dan laungan 'Allahuakbar'. Tempikan dan laungan'AllahuAkbar' bergema disegenap pelusuk markas apabila penceramah terkemuka Tn Hj Mohamad Sabu telah menyampaikan mesej serta informasi bertenaga beliau berkenaan dengan sejarah serta situasi politik semasa.

Majlis dimulakan dengan ucapan aluan Sdr Zubir bin Ahmad merangkap Yang Dipertua PAS Kawasan Langkawi yang kemudiannya disusuli oleh Tn Hj Adnan bin Saad yang merupakan salah seorang pimpinan PAS Negeri Kedah. Cuaca yang sangat baik semalam telah mengizinkan kehadiran yang sangat di luar jangkaan pihak penganjur. Pihak Dewan Pemuda PAS Parlimen Langkawi (DPPPL) yang menjalankan usaha promosi ceramah ini amat berpuas hati di atas sambutan masyarakat terhadap penganjuran ceramah serta sesi penerangan ini. Menurut Setiausaha DPPPL, Sdr Nazmi bin Natzeri penganjuran program ini adalah antara 'buah mula' untuk masyarakat Langkawi bagi tahun 2010 ini sebelum disusuli program-program lain yang tidak kurang menarik untuk sepanjang tahun ini.

Atas kejayaan penganjuran ceramah serta program penerangan semalam pihak DPPPL mengambil kesempatan mengucapkan jutaan terima kasih atas segala kerjasama terutama sekali kepada penceramah Tn Hj Mohamad Sabu bersama rombongannya, selain itu tidak lupa kepada semua warga PAS Langkawi yang bertungkus lumus sejak dari petang hari hingga selesai majlis semalam. Pihak DPPPL juga merakamkan penghargaan atas sambutan serta komitmen yang ditunjukkan masyarakat mukim kedawang khususnya dan warga Langkawi amnya dalam menjayakan majlis ini.

1 comments:

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI