Sunday, April 18, 2010

Pemuda PAS Langkawi prihatin.

Sdr Zulkifli bin Hj Noh, Naib Ketua Pemuda PAS Langkawi menyerahkan sumbangan DPPPL kepada Sdr Ahmad Basri Man sambil diperhatikan oleh MKK Kg Pasir Hitam dan saf AJK DPPP Langkawi..

Potret Adik Mohd Hafiz yang pernah ceria satu ketika dulu..

Pasir Hitam, 15 April : Dewan Pemuda PAS Langkawi yang diketuai oleh Naib Ketua Pemuda Sdr Zulkifli Hj Noh telah mengadakan lawatan prihatin ke Kg Pasir Hitam bagi menemui keluarga adik Mohd Hafiz Abdullah iaitu pesakit ketumbuahan kronik di dalam perut. Rombongan ini turut disertai MKK Kg Pasir Hitam Sdr Mohd Nazri Bin Nusruddin dan Pengerusi PASTI Sg Itau Hj Mahathir bin Abdul Rahman. Menurut Ahmad Basri bin Man yang merupakan penjaga kepada adik Mohd Hafiz, penyakit anak angkatnya itu kini berada pada tahap yang agak kritikal dan menurut doktor yang merawat anaknya ketumbuhan tersebut dibimbangi akan merosakkan fungsi buah pinggang Mohd Hafiz. Doktor juga mencadangkan agar keluarganya meneruskan rawatan kemoterapi di Hospital Pulau Pinang. Merenung kedaifan keluarganya yang hanya bergantung kepada perniagaan kedai makan secara kecil-kecilan beliau memohon ihsan dan simpati orang ramai agar dapat membantu beliau meringankan kos perubatan serta perbelanjaan-perbelanjaan lain.

Bagi hamba Allah yang bersimpati serta ingin menyumbang bolehlah menghubungi beliau di talian : 012-5012746 (Ahmad Basri).

Pihak DPPPL mendoakan agar Allah SWT mengurniakan kembali kesihatan dan keceriaan adik Mohd Hafiz..aamin.

1 comments:

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI